www.surlinio.nl

RELAX ...
ALLES KAN

Steun onze goede doelen

Surlinio steunt een aantal goede doelen. Dat doen we door een deel van onze omzet te doneren, maar ook door ze te helpen op het gebied van allerlei online zaken, zoals MailChimp campagnes, Google Apps, website(s), social media en Google Ads ondersteuning. Wil je meer weten over wie we nog meer ondersteunen op het gebied van kunst, sport en algemeen belang klik dan hier.

Support Casper
Support Casper
Support Casper

De campagne Support Casper is onderdeel van de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Wij ondersteunen Support Casper met acties, e-mail campagnes, social media beheer en de bouw en het beheer van de website, webshop en donatieplatform.

Ronald McDonald
Ronald McDonald
Ronald McDonald

Al ruim dertig jaar helpt het Ronald McDonald Kinderfonds zieke of gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland. Wij ondersteunen Ronald McDonald Huis Den Haag met social media, MailChimp support, de website en de app voor de leden van de Business Breakfast Club Den Haag.

Living with Hope
Living with Hope
Living with Hope

De Living With Hope Foundation is het landelijk patiënten platform voor mensen met alvleesklierkanker. Wij ondersteunen Living With Hope met social media beheer en de bouw en het beheer van de website.

Tweede haven

 Surlinio is een erg professioneel bedrijf dat de mogelijkheid heeft om snel te schakelen. Daarnaast doen ze veel voor goede doelen, wat ik persoonlijk een groot pluspunt vind. Ik ben erg tevreden en kan het iedereen aanraden :) 

Joop Opmeer, YOS

 Goede service, vriendelijk en hulpvaardig personeel, en een uitstekende prijs-kwaliteit. 

Magriet Plaizier, B.a.B. Zorg

 Niks anders dan lof over de wijze van dienstverlening! No nonsense, duidelijk en oprecht. Daar kunnen andere web bouwers een voorbeeld aan nemen. Ben blij met de website van De Horecatussenpersoon! 

Rik Hendriks, De Horecatussenpersoon

 Fijn team, zijn snel, effectief en creatief!! Super blij met Surlinio 

Jackelin Lieffering Frank, Jackelin Frank

 Goede club. Ze beheren onze social media, hebben voor ons een prachtige website gebouwd, en denken altijd mee over onze online strategie. 

Carlo Wesseling, Kapsalon Carlo Wesseling

 Uiterst tevreden over de gemaakte website en de daarbij behorende service. Bij vragen en of aanpassingen wordt er snel actie ondernomen. Hier zitten de juiste mensen op de juiste plaats. 

Mario van Dijk, Di Sopra

 Surlinio, wat een verademing! Geen ingewikkeld taalgebruik voor een leek, helder en snel. En in tegenstelling tot onze vorige host stukken goedkoper. Hadden we veel eerder moeten doen. 

Mark de Vries, Golfinthecity

 Goede service, vriendelijk en hulpvaardig personeel, en een uitstekende prijs-kwaliteit. 

Margriet Plaizier, B.A.B. Zorg

 Uitstekende partij voor websites, hosting en social media beheer. Snelle respons en een goede service. 

Paul Schmidt, Sales Improvement Group

 Al jaren werken we naar volle tevredenheid met Surlinio. Naast dat ze goede producten/diensten leveren, staat er altijd een goed team met ervaren professionals klaar... en dat alles tegen een scherp tarief! 

Sander Tielrooij, Unicomm Business Solutions

 Super strakke websites maken deze jongens en de service is top!!! 

Brigitte Kessler, Burrata

 Surlinio is snel, deskundig en goed bereikbaar. 

Gerard Gijsberts, Hofzicht Advocaten

 Super snel online; maxdohlemode. Meedenkend en vriendelijk personeel, snelle oplossingen en in No Time klaar. Erg tevreden en kan iedereen Surlinio aanbevelen! 

Mirjam van Vliet, Max Dohle Mode

 Surlinio kan ik iedereen aanbevelen. TOP! 

Tony Tetro, u kent mij toch?

 Bas, Soren en alle andere medewerkers allemaal top! Doen hun werk heel erg snel en goed! 

Emrah Arman, Hofstad Rijopleidingen

 Het is met Bas en zijn team heel fijn werken. Weten goed wat ze kunnen en zijn daar razend snel in. Werken al jaren met Surlinio samen en dat blijven we nog jaren doen! 

Mke Lieffering, Misura

 Surlinio is voor ons goede doel Support Casper een geweldige partner! Websites, sociale media, mailchimp en het actief meedenken. Enorm tevreden over. Flexibel, slagvaardig, snel reageren en kwaliteit. 

Sjoerd Zwanenburg, Support Casper

 Keurig bedrijf....snel en efficient. 

Rob van der Linden, Hondenauto

 Surlinio heeft onze website gemaakt, snel, praktisch en vooral meegedacht over de inhoud. Kleine aanpassingen daarna snel doorgevoerd! Wij worden goed gevonden op Google en dat is zeker een pluspunt! Check onze site www.skybirds.nl als voorbeeld. Thnx Surlinio! 

Daan van der Graaf, Skybirds

 Surlinio heeft onze nieuwe website van Stadhouder Elektronica gebouwd en daar zijn we heel blij mee. Ze werken heel professioneel en snel, en geven prima advies over de mogelijkheden. 

Rianne Stadhouder, Stadhouder Euronics


Succes op social media heeft alles te maken met betrokkenheid en tijd. Daarom is social media uitbesteden vaak een prima idee voor ondernemers.


De ene website is de andere niet. Wij bouwen betaalbare, extreem snelle, mobiel-vriendelijke en goed vindbare websites. En dat doen we tegen een vast, maandelijks tarief.


Wij bouwen ook zogenaamde webapps, een soort mobiele websites die zich als een app gedragen. Hierdoor hoeven we een app maar op één platform te bouwen. En da's veel goedkoper.


De ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine (lees Google) optimalisatie, marketing en adverteren gaan snel. Geen tijd of de knowhow om dit zelf te doen?


We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's, zowel social media consultants als website ontwikkelaars. Zin in een leuke, uitdagende nieuwe job of stageplek?


Onze communicatiestijl is direct en informeel. Ben je op zoek naar een betrokken, no-nonsense online bureau dat weet wat ze doen, zoek dan niet verder.

Surlinio's home

Wat betekent Surlinio?

Het is een woord uit de wereldtaal Esperanto en een samenvoeging van 'Sur' -> On en 'Linio' -> Line.
In het Esperanto betekent Surlinio: Online.

Support

@surlinio 6732 followers

17/01 Wat zouden jullie doen als je een jaar lang geen internet toegang zou hebben?😮 https://t.co/xaBAbUVvVW
14/01 Zijn al die 0️⃣getallen 1️⃣ nou echt zo belangrijk? lees het hier⬇️ https://t.co/zlFsHPxj8O
09/01 Een rondleiding door de stad met je telefoon? Natuurlijk met de software van #Surlinio! Bron: NOS https://t.co/f2L13Wdz7q
09/01 Hoe beveilig jij je telefoon? Check snel hoe het niet moet‼️⬇️ https://t.co/vPrexgbROQ
07/01 Restaurant ZILT heeft een nieuwe website van #Surlinio! Bij restaurant ZILT kan je heerlijk genieten van de lekkerste hapjes terwijl je boven zee zit! Het restaurant bevindt zich op DePier van Scheveningen waardoor je een fantastisch uitzicht... https://t.co/7Z76blcX8B
31/12 Ga jij dit jaar vuurwerk afsteken?💥🎆 Neem nog even onderstaand artikel door zodat je goed voorbereid het nieuwe jaar tegemoet gaat⬇️. https://t.co/C5p20B49nf
28/12 Van #OWS2018 tot #Hitteplansongs: de meest gebruikte hashtags van 2018 op Twitter zijn bekend! Benieuwd of jij dit jaar ook een van deze hashtags hebt gebruikt? Kijk hieronder voor de lijst ⬇ #Surlinio https://t.co/RdkiW2bscV
26/12 Altijd al willen weten waarom wij in Nederland Tweede Kerstdag vieren? Hieronder vind je het antwoord⬇️. Fijne kerst toegewenst namens #Surlini ho ho ho ❄️🎅 https://t.co/UaCLMwUpwk
24/12 Linking pin group heeft een nieuwe website van #Surlinio. Ze zijn gespecialiseerd in het organiseren van evenementen, projecten en sportkampen. Op de website staan verschillende gave projecten die ze uitgevoerd hebben. Neem dus snel een kijkje ⬇️ https://t.co/rJX2XgmyXD
pathe.jpg
project20.jpg
ginderen.jpg
depier.jpg
mvs.jpg
amphia.jpg
hct.jpg
keane.jpg
supportcasper.jpg
rootz.jpg
electroworld.jpg
unicomm.jpg
kalkman.jpg
sig.jpg
ado.jpg
debieb.jpg
burrata.jpg
asz.jpg
lwh.jpg
erasmus.jpg
hrsolar.jpg
zilt.jpg
mercedes.jpg
ijsselland.jpg
rmcd.jpg
chicas.jpg
jazz.jpg
haga.jpg
simonis.jpg
lindobeach.jpg
veer.jpg
dominos.jpg
denhaag.jpg
eigen.jpg
caesar.jpg
quido.jpg
disopra.jpg
vaaz.jpg
willemsvaart.jpg
parkroad.jpg

2014-2019 Surlinio B.V.