+31-70-4161756    Support    Sales        

Apps, van eenvoudig tot complex

Apps

In 2016 zijn we gestopt met het bouwen van native iPhone en Android apps. De gemiddelde kosten per jaar voor het bouwen en onderhoud van deze apps liep in de tienduizenden euro's, en met elke nieuwe versie van IOS, Android en Windows Phone moesten er weer meerdere updates worden gedaan. Omdat apps ook de op oudere versies moesten blijven werken, waren er soms wel meer dan 20 versies van een app in omloop. Ingewikkeld en duur.

Inmiddels bouwen we alle apps op basis van HTML5, dat nu op alle smartphones standaard werkt. Een stuk simpeler en vooral goedkoper. Zo'n zogenaamde webapp werkt op alle operating systemen, in de meeste gevallen zonder aanpassingen op nieuwere versies, en je hoeft maar 1 versie te onderhouden.

Cloud en Intranet applicaties

We maken ook complete applicaties voor onze klanten, variƫrend van CRM (Klantencontact) software, QRcode scanners en Ticketing apps tot volledige maatwerk Webshops inclusief afrekensystemen en voorraadbeheer.

En dat natuurlijk tegen verbazend aantrekkelijk kosten.

API's (Koppelingen)

API's (Application Programming Interfaces) kunnen intern binnen een organisatie worden gebruikt om applicaties te bouwen; of extern, voor gebruik door toepassingen van derden in de cloud. Voorbeelden van API's die we gebouwd hebben zijn koppelingen met Twitter, Tumblr, MailChimp, Mollie, KvK, Moneybird, Omnikassa en Salesforce. Daarnaast bouwen we koppelingen met maatwerk of legacy applicaties, zodat gegevens vanuit oudere applicaties beschikbaar gemaakt kunnen worden op het internet.

Meer weten? Neem contact met ons op.

erasmus.png
electroworld.png
veer-stichting.png
ado-vrouwen.png
venduehuis.png
ronald-mcdonald.png
simonis.png
mercure.png
sales-improvement-group.png
support-casper.png
haga.png
beach-stadium.png
den-haag.png
drager.png
caesar.png
bmw.png
pier.png
dominos.png