+31-70-4161756    Support    Sales        

Google, wat is wat

Search Engine Optimization (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization, afgekort: SEO) is het actief optimaliseren van een (mobiele) website door het verbeteren van interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit) om het bezoek naar de (mobiele) website of app op relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) vanuit zoekmachines te verhogen.

Alle websites die wij bouwen zijn standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Meer over zoekmachineoptimalisatie

Search Engine Advertising (SEA)

Search Engine Advertising (Google Ads, voorheen Google AdWords) is het tegen betaling plaatsen van advertenties naast de organische zoekresultaten. De advertenties worden door de adverteerder gekoppeld aan een bepaald zoekwoord, een bepaalde regio en aan bepaalde netwerken.

Zo kan een advertentie wel getoond worden in het zoeknetwerk van Google maar hoeft dat niet voor het zogeheten displaynetwerk van Google.

Meer over Google Ads

Google: Zoekwoorden analyse

Het begint allemaal met een potentiële klant die op google een zoekterm of -termen intikt. Zoekwoorden analyse is één van de belangrijkste en meest opleverende activiteiten op het gebied van zoekmachine marketing. Gevonden worden op de juiste zoekwoorden kan uw website maken of breken. Door onderzoek te doen naar de zoekwoorden van uw markt, kunt u niet alleen leren welke termen en zinsdelen u moet gebruiken met SEO en SEA, maar ook meer te weten komen over uw klanten als geheel.

Meer over zoekwoorden

erasmus.png
caesar.png
sales-improvement-group.png
drager.png
electroworld.png
beach-stadium.png
ado-vrouwen.png
haga.png
venduehuis.png
bmw.png
veer-stichting.png
simonis.png
pier.png
ronald-mcdonald.png
support-casper.png
den-haag.png
dominos.png
mercure.png