+31-70-4161756    Support    Sales        

Google, analyse zoekgedrag

Zoekwoorden analyse

Het begint allemaal met een potentiële klant die op google een zoekterm of -termen intikt. Zoekwoorden analyse is een van de belangrijkste, meest waardevolle en hoog rederende activiteiten op het gebied van zoekmachine marketing. Ranking voor de juiste zoekwoorden kan een website maken of breken. Door onderzoek te doen naar de zoekwoorden van uw markt, kunt u niet alleen leren welke termen en zinsdelen u moet targeten met SEO en SEA, maar ook meer te weten komen over uw klanten als geheel.

Het gaat er niet altijd om meer bezoekers naar de website te halen, maar om de juiste bezoekers die ook converteren (lees iets aanschaffen of hun gegevens achterlaten) aan te trekken.

Hoe bepaal je de waarde van een zoekwoord?

Hoeveel is een zoekwoord waard voor u? Als u een online horlogewinkel heeft, verkoopt u dan meer aan bezoekers die zoeken naar 'goedkope horloges' of 'beste horloges'? Wat kost het per klik als je op een bepaald zoekwoord gevonden wordt via Google Ads? Hoe vaak wordt er in Nederland op 'goedkope horloges' überhaupt gezocht?

Wij doen een zoekwoorden analyse die op uw branche en producten gericht is, en geven daarna advies hoe u die kennis kunt inzetten bij het optimaal inrichten van de website zodat die voor die specifieke zoekwoorden geoptimaliseerd is. Die aanpassingen kunt u vervolgens zelf uitvoeren of door uw website bouwer laten doen. Komt u er niet uit, dan kunt u ons altijd bellen voor gratis uitleg.

Een zoekwoorden onderzoek kost éénmalig € 200,00 en voor een vervolgonderzoek (aan te raden na 3 tot 6 maanden) € 79,00.

erasmus.png
bmw.png
beach-stadium.png
electroworld.png
sales-improvement-group.png
simonis.png
venduehuis.png
support-casper.png
drager.png
ado-vrouwen.png
mercure.png
ronald-mcdonald.png
pier.png
veer-stichting.png
haga.png
dominos.png
den-haag.png
caesar.png