Zoekwoorden analyse

Home Google Zoekwoorden analyse

Zoekwoorden analyse

Wie zijn je potentiële klanten eigenlijk?

Het begint allemaal met een potentiële klant die op google een zoekterm of -termen intikt. Zoekwoorden analyse is een van de belangrijkste, meest waardevolle en hoog rederende activiteiten op het gebied van zoekmachine marketing. Ranking voor de juiste zoekwoorden kan je website maken of breken. Door onderzoek te doen naar de zoekwoorden van je markt, kan je niet alleen leren welke termen en zinsdelen je moet targeten met SEO en SEA, maar ook meer te weten komen over je klanten als geheel. Het gaat niet altijd om bezoekers naar je site te halen, maar om de juiste bezoekers die ook converteren (lees iets aanschaffen) aan te trekken.

Hoe bepaal je de waarde van een zoekwoord?

Hoeveel is een zoekwoord waard voor jou? Als je een online horlogewinkel hebt, verkoop je dan meer aan bezoekers die zoeken naar 'goedkope horloges' of 'beste horloges'? Wat kost het per klik als je op een bepaald zoekwoord gevonden wordt via Google Ads? Hoe vaak wordt er in Nederland op 'goedkope horloges' überhaupt gezocht?

Wij doen een zoekwoorden analyse die op jouw branche en producten gericht is, en geven je daarna advies hoe je die kennis kunt inzetten bij het optimaal inrichten van je website zodat die voor die specifieke zoekwoorden geoptimaliseerd is. Die aanpassingen kan je vervolgens zelf uitvoeren of door je website bouwer laten doen. Kom je er niet uit, dan kan je ons altijd bellen voor gratis uitleg.

Een zoekwoorden onderzoek kost éénmalig € 200,00 en voor een vervolgonderzoek (aan te raden na 3 tot 6 maanden) € 79,00.

2014-2019 Surlinio B.V.