+31-70-4161756    Support    Sales        

Surlinio, betrokken en no nonsense

Over Surlinio

Surlinio is begin 2014 opgericht. In eerste instantie hielpen we bedrijven met het beheer van hun social media, maar we kwamen er al snel achter dat de websites van veel klanten niet mobielvriendelijk gebouwd waren. Aangezien één van de doelstellingen van het gebruik van social media het sturen van meer bezoekers naar je website is, zijn we vrij snel begonnen met het bouwen van 'responsive' (mobielvriendelijke) websites. We hebben inmiddels meer dan 400 websites opgeleverd.

Ook op het gebied van social media beheer zijn we snel gegroeid. Onze social media consultants zijn niet alleen experts op het gebied van het inzetten van social media, maar werken echt als extra teamlid van onze opdrachtgevers.

Sinds 2015 hebben we ook (SEO) specialisten aan boord, en ontzorgen we onze klanten volledig op het gebied van hun online aanwezigheid, inmiddels met 17 vaste medewerkers en een aantal zelfstandigen waar we al jaren mee samen werken.

Bekijk ons team Vacatures

Scheveningen

We zijn gestart in de tweede binnenhaven van Scheveningen, waar we nog steeds ons hoofdkantoor hebben, maar inmiddels hebben we klanten in heel Nederland.

Betrokken en geen blabla

Onze communicatiestijl is direct en informeel, en hoewel we soms technisch heel ingewikkelde oplossingen bouwen, houden we niet van ingewikkelde blabla. Ben je op zoek naar een professioneel, betrokken en no-nonsense online bureau, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Oh ja, en we rekenen ook geen waanzinnige bedragen. Onze diensten leveren meer op dan ze kosten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij ondersteunen goede doelen, startende bedrijven, sporters, muzikanten en sociale activiteiten als onderdeel van ons maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Vaak lokaal in de omgeving van Den Haag, maar ook landelijk. Daarnaast streven wij ernaar de negatieve impact van onze onderneming op milieu en ecologie te minimaliseren. Dat doen we door de meest optimale software platforms in te zetten om het stroomgebruik van onze servers te optimaliseren, waar mogelijk thuiswerken aan te moedigen, en ons vervoer zo veel mogelijk te delen.

Wie ondersteunen we

haga.png
caesar.png
ronald-mcdonald.png
ado-vrouwen.png
support-casper.png
simonis.png
sales-improvement-group.png
drager.png
veer-stichting.png
dominos.png
pier.png
beach-stadium.png
electroworld.png
bmw.png
den-haag.png
mercure.png
erasmus.png