+31-70-4161756    Support    Sales        

Surlinio, ondersteunt

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij ondersteunen goede doelen, startende bedrijven, sporters, muzikanten en sociale activiteiten als onderdeel van ons maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Vaak lokaal in de omgeving van Den Haag, maar ook landelijk. Daarnaast streven wij ernaar de negatieve impact van onze onderneming op milieu en ecologie te minimaliseren. Dat doen we door de meest optimale software platforms in te zetten om het stroomgebruik van onze servers te optimaliseren, waar mogelijk thuiswerken aan te moedigen, en ons vervoer zo veel mogelijk te delen.

Support Casper

De campagne Support Casper is onderdeel van de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Wij ondersteunen Support Casper met acties, e-mail campagnes, social media beheer en de bouw en het beheer van de website.
www.supportcasper.nl

Ronald mcDonald

Al ruim dertig jaar helpt het Ronald McDonald Kinderfonds zieke of gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland. Wij ondersteunen Ronald McDonald Den Haag met social media en de website van de ondernemersclub.
www.bbcronaldmcdonalddenhaag.nl

Living with Hope

De Living With Hope Foundation is het landelijk patiënten platform voor mensen met alvleesklierkanker. Wij ondersteunen Living With Hope met social media beheer en de bouw en het beheer van de website.
www.livingwithhope.nl

Chemopomp.nl

Chemotherapie via de chemopomp, ookwel Hepatic Arterial Infusion Pump (HAIP) chemotherapie is een nieuwe behandelmethode voor patiënten met kanker in Nederland. Wij bouwen en onderhouden de website.
www.chemopomp.nl

Kinderen in Lembang

Stichting kinderen in Lembang heeft tot doel om zoveel mogelijk kinderen in het Indonesische dorpje Lembang beter onderwijs te laten genieten waardoor de kans op een baan, en dus een beter bestaan, wordt verhoogd. Wij bouwen en onderhouden de website.
www.kindereninlembang.nl

Het levernetwerk

Het levernetwerk is een samenwerking tussen de afdelingen oncologie en chirurgie van het Erasmus MC, Albert Schweitzer, IJsselland ziekenhuis en het Amphia ziekenhuis. Dit zijn de vier ziekenhuizen in de regio Zuidwest Nederland waar patiënten met colorectale levermetastasen naar toe verwezen en behandeld worden. Wij bouwen en onderhouden de website.
www.levernetwerk.nl

Het cultuurkwartier

Het stadsdeel Segbroek vindt het van groot belang dat organisaties in Segbroek en ReVa in het bijzonder, elkaar nog beter weten te vinden, kennis delen en betrokkenheid versterken, in het belang van de bewoners. Wij bouwen en onderhouden het platform en de website.
www.hetcultuurkwartier.nl

Sara Wennekes

Sara Wennekes is Nederlands Kampioen Surfen. Haar doel is om mee te doen op de Olympische spelen van Tokyo 2020. Om zich voor te bereiden moet Sara deze winter en in 2019 voor trainingen naar het buitenland. Wij ondersteunen Sara financiëel en bouwen en beheren haar website en social media.
www.sarawennekes.nl

ADO Powervrouwen

De ADO powervrouwen weten als geen ander hoe je gezond moet leven en hoe belangrijk bewegen voor je is. Daarom geven zij naast voetbalclinics ook nog eens workshops over voeding en beweging. Alles met het doel om meisjes en vrouwen in de regio Haaglanden te laten beleven hoe het is om een ‘POWERVROUW’ te zijn! Wij bouwen en beheren de website voor ADO vrouwen.
www.adovrouwen.nl

Club Haagse Sport Internationals

De Club Haagse Sport Internationals heeft tot doel de prestaties van alle Haagse sporters voor het nageslacht te bewaren. Hiervoor bouwen wij een online platform.
www.chsi.nl

support-casper.png
sales-improvement-group.png
venduehuis.png
beach-stadium.png
simonis.png
drager.png
ronald-mcdonald.png
den-haag.png
bmw.png
dominos.png
mercure.png
pier.png
electroworld.png
ado-vrouwen.png
veer-stichting.png
caesar.png
erasmus.png
haga.png