Team

Team


Bas Broekarts Bas Broekarts

Directeur & Web
The thinker

Bas Broekarts

Bas startte in 1999 zijn eerste internet bedrijf, en heeft na diverse directie-functies bij onder andere IBM, Dell/EMC en Blackboard in 2014 Surlinio opgericht.


Menno Doorschodt Menno Doorschodt

Manager Social media & Operations
The organizer

Menno Doorschodt

Menno runt de dagelijkse gang van zaken en de grotere accounts en stuurt ook het social media team aan. Daarnaast tevens directeur en drijvende kracht van Jazz in de Gracht en diverse andere evenementen.


Sören Deurloo Sören Deurloo

Manager Web & Support
The fixer

Sören Deurloo

Sören bouwt zelf gave websites en is daarnaast verantwoordelijk voor support en de web afdeling.


Michael Bryl Michael Bryl

Accounts
The connector

Michael Bryl

Michael is in rayon Haaglanden verantwoordelijk voor het aanbrengen van nieuwe klanten en relatiebeheer.


Pascal Schotman Pascal Schotman

Web
The wizard

Pascal Schotman

Pascal is afgestudeerd in Technische Informatica aan de Hoge School Utrecht. Hij bouwt mooie reponsive apps en sites en is verantwoordelijk voor onze hosting en back-end ontwikkeling.


Matthijs Mandjes Matthijs Mandjes

Web
The silent one

Matthijs Mandjes

Matthijs heeft de opleiding Applicatie- en Mediaontwikkelaar afgerond en ontwerpt en bouwt mooie reponsive websites en strakke php applicaties.


Stephanie Broekarts Stephanie Broekarts

Social media
The nomad

Stephanie Broekarts

Stephanie heeft Arts & Sciences gedaan op de Universiteit Leiden. Stephanie beheert social media channels en klant-campagnes en is ook onze markt- en trendwatcher.


Brenda Bodmer Brenda Bodmer

Social media en Google Ads
The supporter

Brenda Bodmer

Brenda heeft een bachelor Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen behaald en een MBA in International Hospitality Management. Brenda beheert social media channels, klant-campagnes en Google Ads.


Kim van der Heijden Kim van der Heijden

Social media en Google Ads
The early bird

Kim van der Heijden

Kim heeft een bachelor Engelse Taal en Cultuur, een master Taalwetenschappen en een minor Bedrijfswetenschappen afgerond. Kim beheert social media channels, klant-campagnes en Google Ads.


Jody Mijts Jody Mijts

Social media
The foody

Jody Mijts

Jody heeft haar Bachelor Biogeologie afgerond op de Universiteit Utrecht. Jody beheert social media channels en klant-campagnes en is onze Instagram specialist en food blogger.


Maura Broekarts Maura Broekarts

Social media
The shrink

Maura Broekarts

Maura is afgestudeerd in Psychologie op de Universiteit Leiden. Maura beheert social media channels en klant-campagnes en is verantwoordelijk voor de web content.


Jeroen Aries Jeroen Aries

Social media
Mr. research

Jeroen Aries

Jeroen studeert binnenkort af in Marketing Management aan de Haagse Hoge school. Jeroen beheert social media channels en maakt foto's voor online gebruik.


Ruben Elias Ruben Elias

Social media
Mr. snapchat

Ruben Elias

Ruben heeft Commerciële Economie (SSM) gestudeerd aan de Hoge school Rotterdam, en beheert social media channels en maakt foto's voor online gebruik.


Anja Verlaan Anja Verlaan

Graphics
The junky

Anja Verlaan

Autodidact. Anja is een professioneel ontwerpster die voor onze klanten huisstijlen en logo's ontwerpt. Tevens Executive Director en eigenaar van JunkyDotCom.


Gideon Gunawan Gideon Gunawan

Graphics
The video guy

Gideon Gunawan

Studeert HBO comuunicatie en multimedia aan de Haagse Hogeschool. Ontwerpt coole websites en is een begenadigd fotograaf en videocontent producent.

2014-2019 Surlinio B.V.