Social media diensten

Home Social media diensten

Social media diensten

Maakt jouw bedrijf al gebruik van de verschillende social media kanalen? Zo niet, dan ligt hier een uitstekende kans om je klantenkring te vergroten en je omzet te verhogen! Social media blijft ongekend populair, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Succes op social media gaat gepaard met betrokkenheid en interactie en dat kost tijd. Een professionele social media strategie is niet iets waar je 'eventjes' mee bezig bent. Geen tijd of de knowhow om social media te beheren? Geen paniek, wij helpen je graag!

Gebruik je voor jouw bedrijf al enige tijd social media en ben je nieuwsgierig hoe je het doet? Dan is de social media scan van Surlinio wat voor jou! Je krijgt persoonlijk advies en tips op het gebied van berichten, doelgroep, fotografie, vormgeving en zichtbaarheid van jouw bedrijf via social media.

Gratis social media scan

Social media uitbesteden

Je bent er inmiddels van overtuigd dat je met jouw bedrijf ook actief moet zijn op één of meerdere social media kanalen. Net zoals een goede website belangrijk is voor de professionele uitstraling van je bedrijf geldt dat ook voor het beheer van je social media channels.

Wij nemen die taak graag voor je over, zodat jij je kunt bezighouden met waar je wél goed in bent; ondernemen.

Social media training

Regel je liever zelf je social media, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ook hierin staat Surlinio voor je klaar! Onze social media consultants gaan met je zitten en leren je alle ins and outs van social media en hoe jij het inzet voor je bedrijf, merk of organisatie. Leer snel en makkelijk wat social media kan betekenen voor jouw bedrijf en hoe je (potentiële) klanten, werknemers en partners bereikt!

Social media coaching

Wil je de volgende stap zetten op social media om het als een volwassen kanaal in te zetten? Kies dan voor een coaching traject van Surlinio. Tijdens de coaching staat een van onze social media consultants je bij als stok achter de deur, vraagbaak, helpdesk, raadgever, mentor, hulpverlener en buddy.

Social media voor evenementen

Heb je een evenement op de planning staan? Surlinio kan de online marketing voor je verzorgen! Tijdens een afgesproken tijdsperiode zullen wij de online marketing voor jouw evenement verzorgen.

Desgewenst kunnen wij ook de gehele vormgeving van marketing uitingen (posters, flyers etc.) voor je ontwerpen.

jazz.jpg
dominos.jpg
mercedes.jpg
burrata.jpg
simonis.jpg
pathe.jpg
sig.jpg
ijsselland.jpg
ginderen.jpg
rmcd.jpg
denhaag.jpg
erasmus.jpg
haga.jpg
mercure.jpg
amphia.jpg
veer.jpg
ado.jpg
quido.jpg
supportcasper.jpg
parkroad.jpg
depier.jpg
electroworld.jpg
rootz.jpg

2014-2019 Surlinio B.V.