Browser refreshen

Home Support Browser refreshen

Browser refreshen

Hebben wij wijzigingen gedaan en zijn ze niet zichtbaar? Het kan dan zijn dat je even je browser goed moet refreshen zodat de nieuwste gegevens worden opgehaald. Hoe dat moet? Klik hieronder op de browser die jij momenteel gebruikt.

• Google Chrome (MacOS)
    Hou ⇧ Shift ingedrukt en klik met de muis op verversen bovenin het venster

Of, hou ⌘ CMD en ⇧ Shift ingedrukt en druk vervolgens op R
  • Google Chrome (Windows/Linux)
    Hou Ctrl ingedrukt en klik met de muis op verversen bovenin het venster

Of, hou Ctrl ingedrukt en druk op F5
  • Internet explorer
    Hou Ctrl ingedrukt en klik met de muis op verversen bovenin het venster

Of, hou Ctrl ingedrukt en druk op F5
  • Microsoft Edge
    Hou Ctrl ingedrukt en klik met de muis op verversen bovenin het venster

Of, hou Ctrl ingedrukt en druk op F5
  • Mozilla Firefox (MacOS)
    Hou ⇧ Shift ingedrukt en klik met de muis op verversen bovenin het venster

Of, hou ⌘ CMD en ⇧ Shift ingedrukt en druk vervolgens op R
  • Mozilla Firefox (Windows/Linux)
    Hou Ctrl ingedrukt en druk op F5

Of, Ctrl en ⇧ Shift ingedrukt en druk vervolgens op R
  • Opera (MacOS)
    Hou ⇧ Shift ingedrukt en klik met de muis op verversen bovenin het venster

Of, hou ⌘ CMD en ⇧ Shift ingedrukt en druk vervolgens op R
  • Opera (Windows)
    Hou Ctrl ingedrukt en druk op F5

Of, Ctrl en ⇧ Shift ingedrukt en druk vervolgens op R
  • Safari
    Hou ⌥ Alt en ⌘ CMD ingedrukt en druk op E. Vervolgens de pagina herladen zoals je dat normaal ook zou doen.

Of, hou ⇧ Shift ingedrukt en klik met de muis op verversen bovenin het venster

Staat je browser er niet tussen? Kijk dan even hier of hier (Engels).

Surlinio mailer02
Surlinio Twitter API
Surlinio Tumblr API
Surlinio Postcode API

Jouw info

Je operating systeem: , - bits
Operating systeem versie:
Je browser:
Mobiel: -
Je IP adres: 54.197.24.206

2014-2019 Surlinio B.V.