Browser Support, refreshen

Er zijn wijzigingen gedaan op mijn website maar ik zie ze niet

Hebben wij wijzigingen gedaan en zijn ze niet zichtbaar? Het kan dan zijn dat u uw browser goed moet refreshen zodat de nieuwste gegevens worden opgehaald. Hoe dat moet? Klik hieronder op de browser die u momenteel gebruikt.

Hou ⇧ Shift ingedrukt en klik met de muis op verversen bovenin het venster

Of, hou ⌘ CMD en ⇧ Shift ingedrukt en druk vervolgens op R

Hou Ctrl ingedrukt en klik met de muis op verversen bovenin het venster

Of, hou Ctrl ingedrukt en druk op F5

Hou Ctrl ingedrukt en klik met de muis op verversen bovenin het venster

Of, hou Ctrl ingedrukt en druk op F5

Hou Ctrl ingedrukt en klik met de muis op verversen bovenin het venster

Of, hou Ctrl ingedrukt en druk op F5

Hou ⇧ Shift ingedrukt en klik met de muis op verversen bovenin het venster

Of, hou ⌘ CMD en ⇧ Shift ingedrukt en druk vervolgens op R

Hou Ctrl ingedrukt en druk op F5

Of, Ctrl en ⇧ Shift ingedrukt en druk vervolgens op R

Hou ⇧ Shift ingedrukt en klik met de muis op verversen bovenin het venster

Of, hou ⌘ CMD en ⇧ Shift ingedrukt en druk vervolgens op R

Hou Ctrl ingedrukt en druk op F5

Of, Ctrl en ⇧ Shift ingedrukt en druk vervolgens op R

Hou ⌥ Alt en ⌘ CMD ingedrukt en druk op E. Vervolgens de pagina herladen zoals je dat normaal ook zou doen.

Of, hou ⇧ Shift ingedrukt en klik met de muis op verversen bovenin het venster

Staat uw browser er niet tussen? Kijk dan even hier of hier (Engels).

Server/API status

Surlinio website hosting servers
Surlinio website backup servers
Surlinio social wifi server
Surlinio clientbird servers
Surlinio mailer01
Surlinio mailer02
Surlinio API server

Uw info

Uw operating systeem: , - bits
Operating systeem versie:
Uw browser:
Browser versie:
Javascript: enabled
Mobiel: -
Uw IP adres: 34.204.173.45

TeamViewer

Onze medewerkers kunnen u vragen om op afstand met u mee te mogen kijken. Hiervoor gebruiken we TeamViewer. Als u deze software nog niet geïnstalleerd hebt, kunt u die met de onderstaande link makkelijk downloaden.