Hoe kan ik het saldo ophogen van mijn Facebook advertentie account?

Home Support Hoe kan ik het saldo ophogen van mijn Facebook advertentie account?

Hoe kan ik het saldo ophogen van mijn Facebook advertentie account?

Nadat je een advertentieaccount hebt aangemaakt kun je via deze stappen het saldo ophogen.

Ga naar www.facebook.com/ads/manage

Zie je hier een inlogscherm? Dan kan je inloggen met je persoonlijke Facebook account.

Hoe?

Download hier de pdf met een uitgebreide beschrijving inclusief schermvoorbeelden.

Om een pdf te bekijken, heb je deze software nodig.

Surlinio mailer02
Surlinio Twitter API
Surlinio Tumblr API
Surlinio Postcode API

Jouw info

Je operating systeem: , - bits
Operating systeem versie:
Je browser:
Mobiel: -
Je IP adres: 54.197.24.206

2014-2019 Surlinio B.V.