Hoe maak ik een advertentie account aan op Facebook?

Home Support Hoe maak ik een advertentie account aan op Facebook?

Hoe maak ik een advertentie account aan op Facebook?

Om advertenties te kunnen maken en betalen op Facebook, moet je eerst een advertentieaccount aanmaken op Facebook. Volg hiervoor de volgende stappen:

Ga naar www.facebook.com/ads/manage

Zie je hier een inlogscherm? Dan kan je inloggen met je persoonlijke Facebook account. Eerst is het belangrijk dat de bedrijfsgegevens goed worden ingevuld. Dit kan bij de instellingen, hiervoor klik je linksboven op ‘instellingen´ en dan op ´alle hulpmiddelen’.

Hoe?

Download hier de pdf met een uitgebreide beschrijving inclusief schermvoorbeelden.

Om een pdf te bekijken, heb je deze software nodig.

Surlinio mailer02
Surlinio Twitter API
Surlinio Tumblr API
Surlinio Postcode API

Jouw info

Je operating systeem: , - bits
Operating systeem versie:
Je browser:
Mobiel: -
Je IP adres: 54.197.24.206

2014-2019 Surlinio B.V.