Support, advertentie account

Hoe maak ik een advertentie account aan op Facebook?

Om advertenties te kunnen maken en betalen op Facebook, moet u eerst een advertentieaccount aanmaken op Facebook. Volg hiervoor de volgende stappen:

Ga naar www.facebook.com/ads/manage

Ziet u hier een inlogscherm? Dan kunt u inloggen met uw persoonlijke Facebook account. Eerst is het belangrijk dat de bedrijfsgegevens goed worden ingevuld. Dit kan bij de instellingen, hiervoor klikt u linksboven op ‘instellingen´ en dan op ´alle hulpmiddelen’.

Download hier de pdf met een uitgebreide beschrijving inclusief schermvoorbeelden.

Om een pdf te bekijken, heeft u deze software nodig.

Server/API status

Surlinio website hosting servers
Surlinio website backup servers
Surlinio social wifi server
Surlinio clientbird servers
Surlinio mailer01
Surlinio mailer02
Surlinio API server

Uw info

Uw operating systeem: , - bits
Operating systeem versie:
Uw browser:
Browser versie:
Javascript: enabled
Mobiel: -
Uw IP adres: 52.55.186.225

TeamViewer

Onze medewerkers kunnen u vragen om op afstand met u mee te mogen kijken. Hiervoor gebruiken we TeamViewer. Als u deze software nog niet geïnstalleerd hebt, kunt u die met de onderstaande link makkelijk downloaden.