Support, Facebook beheerder

Hoe maak ik iemand beheerder van mijn Facebook pagina?

Binnen Facebook kunt u mensen toevoegen die ook uit naam van het bedrijf actief berichten mogen posten. Hiervoor hoef u niet uw wachtwoorden te geven, u kunt als beheerder van een pagina iemand anders ook beheerder maken van de pagina. Om dit te doen moet u eerst zelf inloggen op Facebook en naar uw bedrijfspagina gaan.

Download hier de pdf met een uitgebreide beschrijving inclusief schermvoorbeelden.

Om een pdf te bekijken, heeft u deze software nodig.

Server/API status

Surlinio website hosting servers
Surlinio website backup servers
Surlinio social wifi server
Surlinio clientbird servers
Surlinio mailer01
Surlinio mailer02
Surlinio API server

Uw info

Uw operating systeem: , - bits
Operating systeem versie:
Uw browser:
Browser versie:
Javascript: enabled
Mobiel: -
Uw IP adres: 34.204.173.45

TeamViewer

Onze medewerkers kunnen u vragen om op afstand met u mee te mogen kijken. Hiervoor gebruiken we TeamViewer. Als u deze software nog niet geïnstalleerd hebt, kunt u die met de onderstaande link makkelijk downloaden.