Hoe maak ik iemand beheerder van mijn Facebook pagina?

Home Support Hoe maak ik iemand beheerder van mijn Facebook pagina?

Hoe maak ik iemand beheerder van mijn Facebook pagina?

Binnen Facebook kun je mensen toevoegen die ook uit naam van het bedrijf actief berichten mogen posten. Hiervoor hoef je niet jouw wachtwoorden te geven, je kunt als beheerder van een pagina iemand anders ook beheerder maken van de pagina. Om dit te doen moet je eerst zelf inloggen op Facebook en naar jouw bedrijfspagina gaan.

Hoe dan?

Download hier de pdf met een uitgebreide beschrijving inclusief schermvoorbeelden.

Om een pdf te bekijken, heb je deze software nodig.

Surlinio mailer02
Surlinio Twitter API
Surlinio Tumblr API
Surlinio Postcode API

Jouw info

Je operating systeem: , - bits
Operating systeem versie:
Je browser:
Mobiel: -
Je IP adres: 54.197.24.206

2014-2019 Surlinio B.V.