Hoe nodig ik vrienden uit om mijn pagina leuk te vinden?

Home Support Hoe nodig ik vrienden uit om mijn pagina leuk te vinden?

Hoe nodig ik vrienden uit om mijn pagina leuk te vinden?

Als een Facebookpagina hebt aangemaakt, is het zaak om likers te krijgen, om de zichtbaarheid van je pagina te vergroten.

Likers?

Als iemand op een Facebookpagina bovenaan op “vind ik leuk” klikt, wordt dat een “like” genoemd. Iemand die liked wordt een liker genoemd. Het aantal likes van een pagina wordt weergegeven op je Facebookpagina en onder de paginanaam.

Waarom?

Het uitnodigen van vrienden om jouw Facebookpagina te liken heeft een aantal voordelen:

• Om meer likes te verzamelen voor de pagina
  • Voor meer zichtbaarheid van de pagina
  • Als Facebook-vrienden je pagina leuk vinden, zien hun vrienden dat ook weer (sneeuwbaleffect)
  • Meer likes staat gelijk aan meer bereik

Hoe?

Download hier de pdf met een uitgebreide beschrijving inclusief schermvoorbeelden.

Om een pdf te bekijken, heb je deze software nodig.

Surlinio mailer02
Surlinio Twitter API
Surlinio Tumblr API
Surlinio Postcode API

Jouw info

Je operating systeem: , - bits
Operating systeem versie:
Je browser:
Mobiel: -
Je IP adres: 54.197.24.206

2014-2019 Surlinio B.V.