Support, uitnodigen

Hoe nodig ik vrienden uit om mijn Facebook pagina leuk te vinden?

Als u een Facebookpagina heeft aangemaakt, is het zaak om likers te krijgen, om de zichtbaarheid van de pagina te vergroten.

Likers?

Als iemand op een Facebookpagina bovenaan op “vind ik leuk” klikt, wordt dat een “like” genoemd. Iemand die liked wordt een liker genoemd. Het aantal likes van een pagina wordt weergegeven op uw Facebookpagina en onder de paginanaam.

Waarom?

Het uitnodigen van vrienden om uw Facebookpagina te liken heeft een aantal voordelen:

• Om meer likes te verzamelen voor de pagina
  • Voor meer zichtbaarheid van de pagina
  • Als Facebook-vrienden uw pagina leuk vinden, zien hun vrienden dat ook weer (sneeuwbaleffect)
  • Meer likes staat gelijk aan meer bereik

Download hier de pdf met een uitgebreide beschrijving inclusief schermvoorbeelden.

Om een pdf te bekijken, heeft u deze software nodig.

Server/API status

Surlinio website hosting servers
Surlinio website backup servers
Surlinio social wifi server
Surlinio clientbird servers
Surlinio mailer01
Surlinio mailer02
Surlinio API server

Uw info

Uw operating systeem: , - bits
Operating systeem versie:
Uw browser:
Browser versie:
Javascript: enabled
Mobiel: -
Uw IP adres: 52.55.186.225

TeamViewer

Onze medewerkers kunnen u vragen om op afstand met u mee te mogen kijken. Hiervoor gebruiken we TeamViewer. Als u deze software nog niet geïnstalleerd hebt, kunt u die met de onderstaande link makkelijk downloaden.