Hoe schakel ik meldingen uit op Facebook?

Home Support Hoe schakel ik meldingen uit op Facebook?

Hoe schakel ik meldingen uit op Facebook?

Wil je je instellingen aanpassen voor de meldingen, zowel als beheerder voor een of meerdere pagina’s, als je persoonlijke profiel, ga dan naar je de instellingen van je persoonlijke profiel. Deze vind je rechts bovenin Facebook. Klik op het driehoekje en in het uitklapmenu op “instellingen”. Klik vervolgens links in de kantlijn op “meldingen”. Je ziet een veld met verschillende keuzes. Je kunt hier ook bijvoorbeeld je e-mail instellingen aanpassen.

Hoe?

Download hier de pdf met een uitgebreide beschrijving inclusief schermvoorbeelden.

Om een pdf te bekijken, heb je deze software nodig.

Surlinio mailer02
Surlinio Twitter API
Surlinio Tumblr API
Surlinio Postcode API

Jouw info

Je operating systeem: , - bits
Operating systeem versie:
Je browser:
Mobiel: -
Je IP adres: 54.197.24.206

2014-2019 Surlinio B.V.