Support, meldingen

Hoe schakel ik meldingen uit op Facebook?

Wil u uw instellingen aanpassen voor de meldingen, zowel als beheerder als voor een of meerdere pagina’s, ga dan naar de instellingen van uw persoonlijke profiel. Deze vind u rechts bovenin. Klik op het driehoekje en in het uitklapmenu op “instellingen”. Klik vervolgens links in de kantlijn op “meldingen”. U ziet nu een veld met verschillende keuzes. U kunt hier uw e-mail instellingen aanpassen.

Download hier de pdf met een uitgebreide beschrijving inclusief schermvoorbeelden.

Om een pdf te bekijken, heeft u deze software nodig.

Server/API status

Surlinio website hosting servers
Surlinio website backup servers
Surlinio social wifi server
Surlinio clientbird servers
Surlinio mailer01
Surlinio mailer02
Surlinio API server

Uw info

Uw operating systeem: , - bits
Operating systeem versie:
Uw browser:
Browser versie:
Javascript: enabled
Mobiel: -
Uw IP adres: 52.55.186.225

TeamViewer

Onze medewerkers kunnen u vragen om op afstand met u mee te mogen kijken. Hiervoor gebruiken we TeamViewer. Als u deze software nog niet geïnstalleerd hebt, kunt u die met de onderstaande link makkelijk downloaden.