Hoe voeg ik een beheerder toe aan linkedin?

Home Support Hoe voeg ik een beheerder toe aan linkedin?

Hoe voeg ik een beheerder toe aan linkedin?

Op LinkedIn kan je iemand toevoegen die namens het bedrijf berichten mag plaatsen, zonder dat je je wachtwoord hoeft te verstrekken. Log hiervoor eerst in op je LinkedIn pagina. Je kunt enkel connecties toevoegen als beheerder. Als je een pagina wilt verwijderen, moet je beheerder van de pagina zijn. Stap 1: ga naar de instellingen van de Facebookpagina. Klik hiervoor rechtsboven op instellingen.

Hoe?

Download hier de pdf met een uitgebreide beschrijving inclusief schermvoorbeelden.

Om een pdf te bekijken, heb je deze software nodig.

Surlinio mailer02
Surlinio Twitter API
Surlinio Tumblr API
Surlinio Postcode API

Jouw info

Je operating systeem: , - bits
Operating systeem versie:
Je browser:
Mobiel: -
Je IP adres: 54.197.24.206

2014-2019 Surlinio B.V.