Support, beheerder toeovegen

Hoe voeg ik een beheerder toe aan LinkedIn?

Op LinkedIn kunt u iemand toevoegen die namens het bedrijf berichten mag plaatsen, zonder dat u uw wachtwoord hoeft te verstrekkAls je een pagina wilt verwijderen, moet je beheerder van de pagina zijn. Stap 1: ga naar de instellingen van de LinkedIn pagina. Klik hiervoor rechtsboven op instellingen.

Download hier de pdf met een uitgebreide beschrijving inclusief schermvoorbeelden.

Om een pdf te bekijken, heeft u deze software nodig.

Server/API status

Surlinio website hosting servers
Surlinio website backup servers
Surlinio social wifi server
Surlinio clientbird servers
Surlinio mailer01
Surlinio mailer02
Surlinio API server

Uw info

Uw operating systeem: , - bits
Operating systeem versie:
Uw browser:
Browser versie:
Javascript: enabled
Mobiel: -
Uw IP adres: 52.55.186.225

TeamViewer

Onze medewerkers kunnen u vragen om op afstand met u mee te mogen kijken. Hiervoor gebruiken we TeamViewer. Als u deze software nog niet geïnstalleerd hebt, kunt u die met de onderstaande link makkelijk downloaden.