Hoe voeg ik iemand toe aan mijn Facebook advertentie account?

Home Support Hoe voeg ik iemand toe aan mijn Facebook advertentie account?

Hoe voeg ik iemand toe aan mijn Facebook advertentie account?

Wil je dat iemand anders het advertentiebeheer voor je uitvoert? Volg deze stappen om deze persoon beheerder, adverteerder of analist te maken van je Facebook advertentieaccount. Let op, dit is dus wat anders dan iemand beheerder van je Facebookpagina maken!

Ga naar www.facebook.com/ads/manage

Zie je hier een inlogscherm? Dan kan je inloggen met je persoonlijke Facebook account. Eerst is het belangrijk dat de bedrijfsgegevens goed worden ingevuld. Dit kan bij de instellingen, hiervoor klik je linksboven op ‘instellingen´ en dan op ´alle hulpmiddelen’ en dan op 'instellingen'.

Hoe?

Download hier de pdf met een uitgebreide beschrijving inclusief schermvoorbeelden.

Om een pdf te bekijken, heb je deze software nodig.

Surlinio mailer02
Surlinio Twitter API
Surlinio Tumblr API
Surlinio Postcode API

Jouw info

Je operating systeem: , - bits
Operating systeem versie:
Je browser:
Mobiel: -
Je IP adres: 54.197.24.206

2014-2019 Surlinio B.V.