Support, Facbook adverteren

Hoe voeg ik iemand toe aan mijn Facebook advertentie account?

Wilt u dat iemand anders het advertentiebeheer voor u uitvoert? Volg deze stappen om deze persoon beheerder, adverteerder of analist te maken van uw Facebook advertentieaccount. Let op, dit is dus wat anders dan iemand beheerder van je Facebookpagina maken!

Ga naar www.facebook.com/ads/manage

Ziet u hier een inlogscherm? Dan kunt u inloggen met uw persoonlijke Facebook account.

Download hier de pdf met een uitgebreide beschrijving inclusief schermvoorbeelden.

Om een pdf te bekijken, heeft u deze software nodig.

Server/API status

Surlinio website hosting servers
Surlinio website backup servers
Surlinio social wifi server
Surlinio clientbird servers
Surlinio mailer01
Surlinio mailer02
Surlinio API server

Uw info

Uw operating systeem: , - bits
Operating systeem versie:
Uw browser:
Browser versie:
Javascript: enabled
Mobiel: -
Uw IP adres: 3.233.224.8

TeamViewer

Onze medewerkers kunnen u vragen om op afstand met u mee te mogen kijken. Hiervoor gebruiken we TeamViewer. Als u deze software nog niet geïnstalleerd hebt, kunt u die met de onderstaande link makkelijk downloaden.