Websites en webshops

Home Websites en webshops

Websites en webshops

We hebben inmiddels voor honderden organisaties en bedrijven websites, webshops en webapps gebouwd. We gebruiken geen standaard software zoals WordPress, Wix, Squarespace of andere 'bouw je eigen website voor een paar euro per dag' pakketten. Alle sites die wij bouwen hebben als basis solide standaard technologie die we over de afgelopen jaren geoptimaliseerd hebben.

Dat betekent voor jou dat je nieuwe site razendsnel, mobielvriendelijk en goed vindbaar is. Of het nu een complexe site met databases, betaal- en reserveringsmodules en koppelingen naar andere platformen is, of een mooie responsive one-pager.

Ben je benieuwd hoe je huidige site op het gebied van vindbaarheid en snelheid in elkaar zit? We sturen je binnen 72 uur een gratis uitgebreide rapportage die je website leverancier kan gebruiken om je site te optimaliseren.

Gratis website scan

Een professionele site hoeft niet duur te zijn

Een belangrijk deel van de tijd besteden onze ontwikkelaars aan het opnieuw bouwen van al bestaande websites. Meestal omdat de oude site te langzaam, niet mobiel vriendelijk of slecht vindbaar was. We zien dus nogal wat werk van collega's voorbij komen. En het is geen uitzondering dat hiervoor vele duizenden euro's betaald is. Vaak ook nog voor een WordPress site die voor $600 in India in elkaar geplakt is.

In verreweg de meeste gevallen betaal je bij Surlinio een paar tientjes per maand voor een professioneel gebouwde website, inclusief hosting, support en wijzigingen. Geen grote bedragen vooraf, geen onverwachte extra kosten, en wederzijds een langere termijn commitment.

Zo hoort dat, vinden wij.

Zoekmachine optimalisatie

Website zoekmachine optimalisatie (ook bekend als on-site SEO) is het optimaliseren van elementen op een website (in tegenstelling tot links vanaf andere websites en social media kanalen die bekend staan ​​als "off-site SEO") om hoger te scoren op relevante zoektermen bij zoekmachines zoals Google. On-site SEO verwijst naar het optimaliseren van zowel de content (inhoud) als de HTML (de taal waarin websites worden gebouwd) van een pagina.

Alle websites die wij bouwen voldoen standaard aan de strengste eisen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Denk hierbij aan de structuur van de site, maar tegenwoordig zeker ook aan de snelheid en gebruiksvriendelijkheid op telefoons, tablets, en screenreaders.

Website portfolio

Het is inmiddels niet meer te doen om alle recente projecten op de website te zetten. In de afgelopen vier jaar hebben we hondderen websites en webshops opgeleverd. We hebben meer dan 150 van onze recente projecten op de site gezet. Ben je benieuwd bent of we ook klanten en referenties in jouw branche hebben, neem dan contact met ons op en de kans is groot dat we je verder kunnen helpen.

Recente projecten

ginderen.jpg
pathe.jpg
amphia.jpg
supportcasper.jpg
simonis.jpg
haga.jpg
denhaag.jpg
ado.jpg
depier.jpg
erasmus.jpg
sig.jpg
electroworld.jpg
mercedes.jpg
mercure.jpg
quido.jpg
veer.jpg
parkroad.jpg
rootz.jpg
rmcd.jpg
ijsselland.jpg
jazz.jpg
burrata.jpg
dominos.jpg

2014-2019 Surlinio B.V.